Op alle afbeeldingen op deze Blog berust Copyright ©
Deze mogen dus niet zonder toestemming van de eigenaar gebruikt worden!!!

zondag 28 oktober 2012

Vier gewonden bij aanrijding met ambulance


Emmer-Compascuum – Zondagochtend rond half elf raakten drie mensen bekneld in een personenauto aan het Kanaal A NZ in buurtschap Emmer-Erfscheidenveen.
Een ambulance reed vanwege een spoedmelding, met zwaailicht en sirene vanuit Emmer-Compascuum op de voornoemde weg, evenals de mensen in de personenauto.
Toen bestuurder van de ambulance wilde inhalen, sloeg de bestuurster van de personenauto links af naar de Middenweg Westzijde.
Een aanrijding was het gevolg.
De patiënt die in het ambulance lag, identiteit nog onbekend, is met spoed door een andere ambulance verder vervoerd naar het Scheper Ziekenhuis in Emmen.
De huisarts van de patiënt man reed mee in de ambulance, hij is behandeld aan een hoofdwond.
De drie personen in de auto raakten bekneld, maar waren aanspreekbaar, het gaat om een 41-jarige vrouw uit Emmer-Compascuum en twee 9-jarige meisjes uit die plaats.
De drie slachtoffers zijn door de brandweer van Emmer-Compascuum en Emmen uit de totaal vernielde auto gehaald.
Een getuige is ter plekke behandeld door het ambulancepersoneel, hij raakte onwel door de schrik.
Meerdere hulpverleners waren ter plaatse om hulp te verlenen waaronder ook het Mobiel Medisch Team die met de traumahelikopter ter plaatse kwam.
De verkeerspolitie (VOA) heeft onderzoek gedaan naar de oorzaak van het ongeval. Bergingsbedrijf Koolen uit Emmen de twee voertuigen afgesleept.

Foto's: 112borgerodoorn


































Geen opmerkingen:

Een reactie posten