Op alle afbeeldingen op deze Blog berust Copyright ©
Deze mogen dus niet zonder toestemming van de eigenaar gebruikt worden!!!

maandag 11 februari 2013

Man ernstig gewond bij ongeval


Holte - Bij een eenzijdig ongeval op de Holte in Holte (Onstwedde) is zondagavond rond tien over zeven een 21-jarige man uit Wedde ernstig gewond geraakt. De automobilist reed over de Holte toen hij van de weg raakte en tegen een boom botste. De man was door vermoedelijk een te hoge snelheid de controle kwijt geraakt over het stuur.De wagen kwam vervolgens 180 graden gedraaid op zijn kant in een sloot terecht. Na de botsing brak brand uit in de auto. Voorbijgangers hebben geprobeerd het vuur te blussen met behulp van autobrandblussers. De brandweer van Vlagtwedde had de bluswerkzaamheden direct na aankomst overgenomen.
De bestuurder zat volledig vast geklemd in zijn auto. Pas na een uur lukte het hulpdiensten de man uit zijn benarde positie te bevrijden. Hiervoor werd ook een mobiele kraan van een buurtbewoner ingezet. Het Mobiel Medische Team dat met de traumahelikopter ter plaatse was gekomen assisteerde het ambulance personeel. De zwaar gewonde man is in kritieke toestand per ambulance naar het UMCG in Groningen gebracht.
De oorzaak van de aanrijding in onbekend. De VOA heeft een onderzoek gestart naar de oorzaak van het ongeval en had de situatie vast gelegd. Bergingsbedrijf Keizer kreeg de opdracht om de zwaar beschadigde auto te bergen.
De politie is onder de indruk van de hulp die getuigen, voorbijgangers en omwonenden hebben geboden.

Foto's/Video: 112kanaalstreek
Video









Geen opmerkingen:

Een reactie posten