Op alle afbeeldingen op deze Blog berust Copyright ©
Deze mogen dus niet zonder toestemming van de eigenaar gebruikt worden!!!

maandag 18 maart 2013

Jeugd vernield diverse auto's

Musselkanaal – Zaterdagavond zijn er in Musselkanaal diverse geparkeerde auto’s door vernielingen beschadigd geraakt. Van auto die aan de Badstraat geparkeerd stond is een spiegel van een auto getrokken en verderop kapot gegooid. De andere spiegel is los gerukt/getrapt. Aan de Nijverheidslaan zijn de ruitenwissers van een auto afgebroken en is er op het dak gestaan. Ook zijn er twee auto’s die aan de Willem Diemerstraat geparkeerd stonden vernield. Eén van de auto’s heeft deuken in het dak doordat men hier ook overheen heeft gelopen. Van de andere auto is een kentekenplaat gehaald. Ook van een geparkeerde auto aan de Kruisstraat is een kentekenplaat gehaald. Op een andere geparkeerde auto werd een vastgelijmd naamplaatje aangetroffen. Er zijn deze avond nog meerdere auto’s vernield. Volgens een gedupeerde zijn er vorig weekend ook al verschillende auto’s vernield in Musselkanaal.

Een getuige heeft de zogenaamde lolbroeken een vernieling zien plegen en had gelijk de politie gewaarschuwd. Toen de politie ter plaatse kwam werden de jeugdige dader niet meer aangetroffen. Van de daders is een signalement bekend. De politie neemt van de diverse zaken aangiftes op. Heeft u ook schade door een vernieling doe dan altijd aangifte bij de politie.
Heeft u zaterdagavond iets gezien wat met de vernielingen te maken kan hebben neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Foto's: 112Kanaalstreek








Geen opmerkingen:

Een reactie posten