Op alle afbeeldingen op deze Blog berust Copyright ©
Deze mogen dus niet zonder toestemming van de eigenaar gebruikt worden!!!

maandag 18 maart 2013

Plofkraak bij bank in winkelcentrum

Hoogeveen – Maandagochtend omstreeks vier uur is er een plofkraak gepleegd bij de pinautomaat van de ABN AMRO in het Winkelcentrum Wielewaal in Hoogeveen. Rond die tijd hoorden omwonenden een luide knal en het wegrijden van een auto. Het bleek dat de pinautomaat totaal verwoest was en de klap zo groot dat de brokstukken nog op de Buizerdlaan lagen. De politie is op zoek naar een grijze, vermoedelijk, Audi, die er iets mee te maken zou hebben. Het gebied rond de automaat is door de politie afgezet voor onderzoek door de recherche. De ,voor assistentie, opgeroepen brandweer hoefde niet in aktie te komen. Naar verluidt is er niets buit gemaakt.


Politie persbericht
Hoogeveen – In de nacht van zondag op maandag is omstreeks 4 uur een geldautomaat aan de Wielewaal in Hoogeveen opgeblazen. De geldautomaat, die in de muur van een winkelpand was ingebouwd, is in stukken uiteengespat.
Omwonenden hebben een luide knal gehoord en een grijze Audi TT zien wegrijden. Het is de dader(s) niet gelukt om geld buit te maken. Wel is enorme schade ontstaan. De politie onderzoekt de plofkraak en komt graag in contact met getuigen. Heeft u nog niet gesproken met de politie, maar wel informatie die mogelijk van belang kan zijn, neem dan contact op met de politie in Hoogeveen via 0900-8844

Foto's: 112inactie










Geen opmerkingen:

Een reactie posten